Sultne bjørner tvinges til å TIGGE etter godbiter for å overleve. Nå vil dyrevenner stoppe plageriet!

Bjørnene er så sultne at de tvinges til å tigge om mat fra de besøkende i dyreparken.
De står på bakbeina og kikker desperat mot tilskuerne. Så glefser de i seg de næringsfattige kakene og godbitene som barna kaster inn i buret deres.
De forferdelige bildene kommer fra Bandung Zoo i Indonesia – og det er virkelig på tide at det settes en stopper for dette grusomme plageriet!

[adsense2]

 

Filmen fra Bandung Zoo ble publisert på Youtube for en uke siden, av organisasjonen Scorpion Life Trade Monitoring Group. I videoen kan man se flere magre bjørner i et lite betongbur i dyrehagen.

«Når vårt team besøkte dyrehagen i forrige uke, hadde de verken gress eller trær i buret sitt. Vi en til og med en bjørn som åt sin egen avføring.» sier Gunung Gea, sjefen for Scorpion Life Trade Monitoring Group.

Dyrene lever som i et fengsel, og det er tydelig at de ansatte ikke bryr seg om deres trivsel i det hele tatt. Videoen har nå tiltrukket seg mye oppmerksomhet, og en underskriftskampanje har blitt startet for å legge press på lokale politikere for å stenge dyrehagen. Nesten 300 000 personer har allerede signert.

Nå er vi ute etter å øke det tallet! Her finner du underskriftskampanjen.

Del denne videre, og få venner og familie til å signere også!

Vi må redde disse bjørnene!
 

 

Lik oss på Facebook