Valpen ble skutt da han beskyttet eieren fra en tyv. En uke etter får familien en e-post som forandrer ALT!

Det var i forrige uke at Ireneo Santos fra Florida, USA ble utsatt for væpnet ran i hjemmet sitt.

Ireneo, to venner og forloveden var alle i huset da skuddene ble avfyrt, og de så en maskert mann komme inn gjennom bakdøren.

Raneren krevde penger, verdisaker og elektronikk. Men de hadde ikke noe av verdi å gi, og ble stadig mer redd for hva som ville skje.

Da lykkes en av Ireneos venner i å overmanne raneren, og avvæpne han. Raneren flyktet umiddelbart fra stedet, og det var da Ireneo fant en stor dam av blod på gulvet.

1

Først tror han det er den ene vennen sitt blod – så innser han at det er hunden Jaxon som har blitt skutt i ansiktet. Jaxon hadde forsøkt å skremme bort raneren, men ble skutt i stedet.

«Et forferdelig syn. Det var svært vanskelig å se ham lide.» sa Ireneo.

2

Veterinærutgiftene var forventet å bli skyhøye, noe Ireneo ikke hadde råd til. Han startet derfor en innsamlingsaksjon på internett, for å forsøke å finansiere Jaxons behandling.

En uke etter innbruddet, fikk Ireneo en e-post som forandret alt: En ekte dyrevenn fant siden på nettet, og gjorde en donasjon stor nok til å dekke kostnadene. Hvis det ikke hadde vært for denne anonyme personen hadde ikke Jaxon overlevd.

[adsense2]

 

 

3

Jeg forstår virkelig ikke hvordan noen kan få seg selv til å skyte en uskyldig hund. Heldigvis finnes det reddende engler, som den anonyme personen som donerte penger.

Nedenfor kan du se en videoreportasje om hendelsen.

Del denne artikkelen med vennene dine for å hylle alle dyrevenner der ute!
 

Lik oss på Facebook