Denne magre hoppa får ikke reddet føllet sitt. Når mannen legger ned kameraet, skjer det noe FANTASTISK!

Egentlig var denne mannen bare på en kort biltur i det brasilianske innlandet. Men plutselig må sjåføren stoppe: Midt på en bro står det en hest. Den magre hesten beveger seg ikke, og reagerer ikke når mannen roper på henne. Når mannen kommer nærmere, innser han hvorfor hesten ikke vil flytte seg: Hun har et føll – som sitter fast mellom plankene på broen. Mannen skjønner at han må gjøre noe, gå han legger fra seg kameraet.

Rett foran øynene på moren, tar han tak i den unge hesten. Det er aldri farefritt når man nærme seg et vilt dyr, men hoppa ser ut til å stole på den ukjente mannen, og lar han hjelpe. Han får løsnet den lille hesten, og bærer den det siste stykket over broen. Takknemlig og fornøyd traver hesten avgårde med barnet sitt.

[adsense2]

 

Se selv i videoklippet nedenfor!

Hvem vet hvor lenge de hadde blitt stående på broen hvis denne mannen ikke hadde dukket opp.

Del den utrolige redningsaksjonen på Facebook!
Lik oss på Facebook