Han ber valpen sin om å slutte å snakke tilbake. Valpens reaksjon er hysterisk!

Hunder og mennesker har mange ting til felles, og det er lett og se hvorfor hunder kalles menneskets beste venn. Både hunder og mennesker elsker å spise, sove, slappe av, kose, leke og ha det gøy. En spesiell felles egenskap som ofte blir oversett, er det å kunne uttrykke seg verbalt. Noen hunder er veldig snakkesalige.

Mange hundeeiere har hatt lange, interessante samtaler med sine hunder, som om de var et medmenneske. De er tross alt en viktig del av familien, og noen ganger skjer det bare.

[adsense2]

 

Aaron Dissell er musiker og artist. I videoklippet nedenfor, ligger han på sofaen, sammen med huskyvalpen Sky. Valpen bjeffer hver gang Aaron åpner munnen, og når han ber henne om å slutte å snakke tilbake, reagerer hun på det mest komiske viset!

Se selv i videoen under.

Del den hysteriske diskusjonen mellom Aaron og Sky med vennene dine på Facebook!