Den nyopererte valpen er redd og gråter. Men SE når veterinæren trøster henne!

Når du er redd og usikker, er det alltid en lettelse å ha en venn som kan trøste deg, støtte deg, og holde deg rolig.

Veterinæren Dennis Moses spiller den rollen for pasientene sine. Han nøler aldri med å trøste hunder og katter, når de våkner opp etter en operasjon og er redde. Han gjør sitt beste for å få de til å føle seg tryggere, og bedre.

Det kan vi se klart og tydelig i videoen nedenfor, som har blitt en stor suksess på internett.

Veterinæren får kanskje ikke den anerkjennelsen han fortjener, til tross for sitt fantastiske arbeid. Derfor føler vi at vi må dele denne historien for å vise at vi setter pris på arbeidet Dennis Moses og alle kollegene hans gjør.

[adsense2]

Del gjerne artikkelen med venner og familie på Facebook!