Det gjemte seg noe fryktelig i teppet til denne mannen. Når han luftet det, måtte jeg skrike!

Advarsel: Denne artikkelen inneholder bilder som kan virke uhyggelige for noen lesere.

Cubby, en bortkommen hund i India, lå sammenkrøpet i et mørkt hjørne i flere dager, i et forlatt og falleferdig hus. Alle kunne se at dyret var alvorlig skadet, men ingen visste hva de skulle gjøre. Til slutt tok noen tak, og tok kontakt med organisasjonen Animal Aid Unlimited, som umiddelbart kom for å hjelpe.
Da redningsmennene kom inn i huset, ble de møtt av en skarp, råtten lukt som tok pusten fra de. De kunne ikke se for seg å finne levende vesener i det forferdelige miljøet inne i huset.

1

Da redningsmennene fant Cubby, var de forberedt på å finne en skadet hund – men synet som møtte de var så mye værre enn de hadde forventet. De hadde aldri sett lignende: På toppen av hodet hadde hunden et stort, åpent sår. Hjernen hans var nesten helt eksponert!

2

Når de nærmet seg hunden, innså de omfanget av skaden. Hunden var i ekstremt dårlig forfatning. Såret var skittent og alvorlig betent. Men redningsmennene ga ikke opp. De tok med seg Cubby, for å pleie han og få han frisk igjen.

Til å begynne med var ikke Cubby villig til å bli med. Det tok litt tid og overtalelse før han ble overbevist om at det var trygt å bli med. For å ikke skade hunden ytterligere ved å la nysgjerrige forbipasserende glane, pakket de hunden inn i et teppe før de bar han med seg til bilen.

3

Hos dyrevernorganisasjonen ble såret på hodet til Cubby selvfølgelig prioritert først. Selv om dette ikke er bilder for de sensitive, er det fascinerende å se hvordan de renset og desinfiserte såret.

4

Etter at såret var renset, bandasjerte de det.

5

Redningsmennene anslår at Cubby hadde død i løpet av timer, hvis de ikke hadde dukket opp. Gjennom en åtte uker lang prosess, kunne de se Cubby sakte men sikkert helbrede. Til slutt kom den store dagen når bandasjen skulle tas av – og alle ble glade for å se at såret hadde grodd!

[adsense2]

 

 

6

I dag er Cubby en frisk og fornøyd hund. De skinnende øynene og den logrende halen er bevis nok.

7

I videoen nedenfor kan du se hele den fantastiske redningsaksjonen.
Advarsel: Sterke bilder!

Historien bak Cubbys skade får vi sannsynligvis aldri vite. Men det endte godt til slutt, og det er det som teller. Det er så godt å se at det fortsatt finnes folk som vier livet sitt til å bedre dyrenes liv!

Animal Aid Unlimited fortjener virkelig ros for dette!

Del denne artikkelen hvis du er enig!