Disse brødrene fra Canada har tatt årets selfie. Når du ser bildet vil du også bli imponert!

Michael og Neil Fletcher fra Chelmsford i Canada gikk i skogen, da de noe fanget blikket deres. Det var et dyr som håpløst kjempet for å komme seg løs fra en felle – lagd av mennesker. Stakkaren satt så godt fast at han knapt kunne røre seg. Og det er himmelens mest majestetiske dyr; En havørn!

Brødrene handler umiddelbart. De dekker fuglen med en jakke, og prøver fortvilet å få den løs fra den forferdelige situasjonen. Etter flere minutter får de omsider løs havørnen, som nå er helt utmattet. Mens Neil holder den slitne havørna i armene, løper Michael og henter kameraet.

Resultatet ble denne fantastiske selfien:

Nedenfor kan du se video av redningsaksjonen.

[adsense2]

 

Del gjerne historien om disse hverdagsheltene med vennene dine på Facebook!
Lik oss på Facebook