Valpen er redd og gråter – men se når veterinæren Dennis trøster henne!

Når du er redd og føler deg usikker, kan det være fint å ha en venn der for å trøste, støtte og berolige deg.

Veterinæren Dennis Moses kan være en slik venn. Han er nemlig der gjennom tykt og tynt, for alle nyopererte hunder og katter som våkner opp og føler seg dårlig – og gjør sitt beste for at de skal føle seg bedre og tryggere.

Det viser i alle fall dette hjertevarmende klippet som har tatt internett med storm.

I dette klippet møter vi hunden Meesha, Hun har blitt tatt vare på av Barcs Animal Shelter i Baltimore, USA. Hun er i gode hender, men hun vet det ikke selv – så hun er litt nervøs.

[adsense2]

 

 

For å gjøre vondt verre, ble Meesha nylig sterilisert. Når bedøvelsen går ut, føler hun både smerte og frykt. Hun vet ikke hvor hun er, hun er svimmel etter anestesien, og snart bryter hun ut i hjerteskjærende ynking. Som om hun gråter.

Heldigvis er veterinæren Dennis Moses lett tilgjengelig. Når han hører at valpen skriker, løfter han henne forsiktig opp i armene sine, og bærer henne ut til en stille og rolig korridor – hvor han trøster henne med kyss og fine ord.

Dennis slutter nemlig ikke å bry seg etter at pasientene hans har forlatt operasjonssalen. Etter å ha bistått i kirurgi, fokuserer han på at alle dyrene på stedet skal føle seg bra – ved å være der som en ekstra støtte.

Vidunderlig nok, klarte en annen veterinær å fange dette rørende øyeblikket på film. Dennis trøsten valpen Meesha etter en operasjon. Det fantastiske øyeblikket tok umiddelbart av på nettet – og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor.

Noen dager etter at filmen ble publisert, ble Meesha adoptert til et nytt hjem.

Veterinærer får kanskje ikke den oppmerksomheten de fortjener, til tross for det harde arbeidet de legger ned for at dyrene våre skal ha det bra.

Del denne artikkelen hvis du er enig!