Dette er grunnen til at hunden din sitter på føttene dine. Jeg hadde ingen anelse om dette!

Hvis du noen gang har eid en hund, så forstår du hvor morsomt og fantastisk det er. Det er tross alt en grunn til at de sies å være «menneskets beste venn». Det er sant!
Hunder er utrolig kjærlige og lojale kjæledyr, som er en bestevenn for livet.

Men visste du at det er en grunn til hver eneste ting en hund gjør? Jeg visste ikke at det betydde noe når hundene gjør forskjellige ting, men slapp av! Vi har laget en guide som skal hjelpe deg å forstå hunden din bedre.

 

1. Når han kommer med gaver…
Har en hund noen gang sluppet en gjenstand i fanget ditt uten grunn? Det er en grunn til at han gjør det. Hunder liker å vise frem sine evner, og han ønsker å gi deg en gave. Mest sannsynlig er det slik at gavene han gir deg, også er de tingene han ønsker. Hunder er veldig smarte!

1

2. Når han tar over sengen…
Hvorfor brer hunder seg utover sengen, og ikke etterlater noe plass til deg? Det er fordi han ønsker å tilbringe tid sammen med de øvrige medlemmene i flokken. Er du hans elskede eier, er det deg han vil være med!

2

3. Når han sitter på føttene dine…
Når en hund sitter på føttene dine, er det fordi han markerer sitt territorium og viser at du er et medlem av flokken hans. Alternativt, hvis du har en sjenert hund, så er dette hans måte å sikre seg selv om at du er der for han.

[adsense2]

 

 

3

4. Når han ligger med labbene i luften…
Dette er en indikasjon på konsentrasjon. En hund gjør dette når han har kommet på en briljant ide.

4

5. Når han gjesper…
Når hunden gjesper, er det stort sett av den samme grunnen som når mennesker gjør det. Hunden din trenger sannsynligvis kaffe! Han kan være trøtt, sliten eller kan ha sett deg gjespe (gjesping smitter ikke bare mennesker i mellom).

5

6. Når han ødelegger sofaen din…
Har du noen gang kommet hjem til et rot som hunden din har laget? Det er sannsynligvis fordi han har separasjonsangst, og hater å være lenge borte fra deg. Valper har en tendens til å gjøre dette, da de ikke er vant til å være alene.

6

7. Når han gnur seg mot bene ditt…
Hvis hunden din gnur seg mot benet ditt, søker han oppmuntring. Han vil at du skal vise din kjærlighet til han, og forsikre han om at alt er trygt. Han søker oppmerksomhet, så sør for å gi det til han.

7

8. Når han kryper sammen…
Hvis en hund kryper sammen, så prøver han å gjøre seg usynlig. Det er et overlevelsesinstinkt hunder har, og som man oftest ser blant mishandlede hunder. Vær rolig, snill og tålmodig med hunden din, og gi han masse kjærlighet!

8

9. Når han stirrer på deg…
Hvis hunden din stirrer på deg, er det fordi han elsker deg, og stoler på deg.

9

Lærte du noe nytt? Del denne med vennene dine for å gi de en bedre forståelse av sine firbente venner!


Lik oss på Facebook