Etter en livstid på gaten, blir denne hunden barbert. Se den UTROLIGE forvandlingen!

Jeg har lest om organisasjonen Hope For Paws’ fantastiske arbeid med gatehunder i California mange ganger, men denne historien går rett til hjertet.

Hunden Benji hadde levd på gaten hele sitt liv, når en godhjertet person tok kontakt med Hope For Paws og spurte om de kunne hjelpe. De skyndte seg til stedet hvor Benji ble sett sist, og ble møtt av et forferdelig syn.

De fant Benji under en bil. Pelsen hans var lang, sammen-floket og full og lus.

1

Han hadde aldri hatt noen kontakt med mennesker. Når de ansatte fra Hope For Paws forsøkte å nærme seg, ble han redd og løp mot en trafikkert vei. De hadde ikke annet valg enn å fange han ved hjelp av en lasso.

Benji var livredd.

2

Først forsøkte han bare å komme seg løs fra løkka. Men etter kort tid roet han seg ned og ble stille. Forsiktig kunne de klappe han. Benji forsto da at de ikke ville han noe vondt.

3

Hope For Paws tok ham umiddelbart med til en veterinær for undersøkelse. Men først måtte de barbere av han den ekle pelsen og gi han et skikkelig bad. Hele kroppen hans var full av lus.

4

Når pelsen var borte, var det på tide å bli ren. Det virket som Benji virkelig satte pris på å bli skjemt bort. Og se hvilken søtnos som gjemte seg under pelsen!

5

Men det var en lang vei å gå før Benji var hel igjen. De første 10 dagene var han veldig innesluttet i seg selv, og han trengte mye varme og komfort.

[adsense2]

 

Ingen vet hva han har vært gjennom.

6

Med litt hjelp fra sine nye hundevenner, begynte Benji å bli lykkelig.

7

I dag er det vanskelig å tro at han er den samme hunden som Hope For Paws plukket opp på gaten. Se så søt han er!

8

Nedenfor kan du se en film om redningsaksjonen. Lykke til videre, Benji!

Del denne hvis du er enig i at ingen hunder skal være nødt til å bo på gata på denne måten!
 

Lik oss på Facebook