Hunden ble forlatt ute i 30 minusgrader. Da bestemte den fremmede mannen seg for å gjøre DETTE!

Når vinterkulden trenger seg på, og luften blir kaldere, kler vi på oss ekstra lag med klær for å holde varmen, men det mange ikke tenker på, er at dyr også kan fryse, og at pelsen deres ikke alltid beskytter så mye som man tror.

Denne hundens eier skulle gå inn på posten, og knyttet hunden sin fast utenfor, til tross for at det var nesten 30 minusgrader ute!

Hunden hutret og frøs, men heldigvis så en forbipasserende at hunden trengte varme. Han satte seg ned på bakken og omfavnet hunden for å hjelpe ham med å holde varmen, helt til eieren kom tilbake fra sitt ærend.

hund-minusgrader

[adsense2]

 

Takket være denne mannen, trengte ikke hunden å forfryse hverken nesen eller labbene. Vi håper virkelig at eieren har fått en lekse, og aldri mer kommer til å forlate hunden ute i en slik kulde igjen.

Gjerne del denne med vennene dine på Facebook!


 

Lik oss på Facebook