Katten veier 16 kilo og er 123 cm lang. Her er bildene som får nettet til å MÅPE!

Katter er et av våre vanligste husdyr og som vi gjerne koser masse med. Men om en katt på 16 kilo krøp opp i fanget mitt så kan jeg ikke nekte for at ville ha følt meg utfordret.

Katten Stewie er 123 cm lang og veier 16 kilo, og nei, han er ingen gaupe, han tilhører rasen Maine Coon. Se bare på disse utrolige bildene som viser hvor store disse kattene kan bli.

Katters vekt varierer veldig, men ligger ofte mellom tre og seks kilo. Tenk deg da å ha en 16 kilos katt som går rundt hjemme. Det er ikke helt uventet om katten din er av rasen Maine Coon, som er en av de største katterasene på jorden.

Maine Coon-katter er ikke bare lange og muskuløse, de har også lang og tykk pels som holder dem varme. Hvorfor det har blitt sånn tror man kommer av at de har sine røtter i norske fjell, der temperaturen er lav, det skriver Tierfreund.

maincoon1

På bildet under ser du katten Stewie, som med sine 123 cm er verdens lengste katt. I 2014 kom Stewie i Guiness Rekordbok, da han fikk tittelen som verdens lengste katt.

maincoon2

[adsense2]

 

Den majestetiske rasen Maine Coon fikk navnet sitt etter staten Maine i USA, men hvordan de kom dit er ennå uklart. Her kan du se flere bilder som viser kattenes størrelse i forhold til menneskets.

maincoon3

maincoon4

maincoon5

Katter er majestetiske og smarte dyr. Del gjerne om du synes disse kattene er utrolige.

Lik oss på Facebook