En fastlenket pitbull i snøen roper på hjelp. Men SE hva politimannen gjør da!

Pitbuller har dessverre et dårlig rykte, og blir noen ganger feilaktig utpekt som «kamphunder».

Mange mennesker tror at hunderasen er den mest voldsomme og aggressive som finnes. Uvitenheten påvirker definitivt når det kommer til hundeadopsjoner og mange velger helt enkelt bort rasen på grunn av fordommer.

Og til tross for at de aller fleste dyrevenner vet at det ikke er rasen som er aggressiv, uten menneskene som oppdrar hunden, så fortsetter pitbuller å bli dårlig behandlet.

Kiah er en av mange pitbuller som ikke fikk den kjærligheten hun fortjener i livet – før nå.

Hennes utrolige historie er verdt å spre videre.

kiah1

Da Kiah ble reddet fra forsømmelse, sto hun fastlenket ute i kulden. Men en politimann reddet henne, og snart fikk hun mye mer enn en ny sjanse i livet.

Hun fikk en gylden mulighet til å vise fram rasens beste side, ved å arbeide side ved side sammen med politimannen i New York.

 

kiah2

Kiah er ikke bare den første pitbullen som jobber som politihund i delstaten New Yorks, hun besto også treningen med full score.

Kiah imponerte på alle testene – inkludert eieren sin Justin.

 

[adsense2]

 

 

kiah3

«Ikke alle pitbuller er utrivelige og aggressive, Kiah er et perfekt eksempel på det. Hun elsker alle, er vennlig, og selv om hun kom fra fæle forhold, viste hun at hun hadde et hjerte av gull», sier hundeføreren Justin Bruzgul.

kiah4

Og medborgerne i staten føler seg trygge ved Kiahs side.

Sammen er de ofte ute og prater med folk. Nå håper Justin, som tok vare på Kiah, at hunden skal fortsette å overtale flere om at pitbuller er ufarlige, og at de faktisk kan hjelpe til, akkurat som alle andre politihunder.

 

kiah5

For tiden fokuserer Kiah og Justin på å forebygge kriminalitet, men også for å bekjempe fordommene som omgir Kiahs rase.

Vi ønsker dem lykke til, og så må disse fordommene ta slutt!

 

 

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne med vennene dine på Facebook!
Lik oss på Facebook