Barna er fanget i det brennende huset. Da gjør hunden noe HELTEMODIG!

Ingen kan overraske oss mer enn det hunder kan. Uansett om det handler om å vise ny kunnskap eller bare å være søte.

Men de kan også være skillet mellom liv og død.

Når familiens hus begynte å brenne og huset ble fylt med røyk visste brannvesenet at de raskt måtte få ut de to små barna som var der inne. Da kom hunden Maxx fram.

Hunder har mange ganger vist at de virkelig er menneskets beste venn. Men mange ganger kan de også være skillet mellom liv og død.

En kveld hjemme hos familien Fraser skulle livet ta en uventet vending. Når naboene deres plutselig hørte en eksplosjon så de ut av vinduet – og så at husets bakgård sto i flammer.

hundenmaxx1

Naboene, ved navn Chip og hans sønn Andrew, ringte til brannvesenet umiddelbart. Når de kom frem hadde foreldrene Brett og Margo klart å komme seg ut av det brennende huset.

[adsense2]

 

Men inne i huset var fremdeles deres to barn, bare 2 og 4 år gamle.

hundenmaxx2

Brannvesenet visste at de måtte reagere fort. Men på grunn av den tette røyken tok det tid før de fant de to små barna.

Da skulle familiens tyske schæferhund Maxx bli deres store redning.

hundenmaxx3

Hunden tok fart og gikk inn i det brennende huset tett etterfulgt av brannvesenet. Han ledet dem til barnerommet og brannvesenet klarte til slutt å få dem ut av rommet. Hele familien Fraser ble sendt til sykehuset, sammen med hunden Maxx, men har det etter omstendighetene bra.

Maxx er virkelig en ekte helt. Uten å tvile løp han inn i huset for å redde sine familiemedlemmer med sitt eget liv som innsats. Ingenting kunne komme mellom ham og hans elskede familie. Ikke engang en stor brann.

Hunder er virkelig fantastiske dyr. Del gjerne artikkelen med vennene dine på facebook for å hylle Maxx som den store helten han er!

 

Lik oss på Facebook