2 dager gammel kattunge HASTES til dyrelegen da det oppdages at hun bare veier 70 gram!

Når kattunger blir født, er de så små at de lett kan få plass i håndflaten din.

Vanligvis er kattunger såvidt i underkant av et halvt kilo når de blir født, og de åpner ikke øynene før etter noen uker.

De bedårende kattungene med mye energi og lite klør som de fleste av oss kjenner til, er som regel minst 6 uker gamle, men yngre kattunger er også livlige.

Bijou ble brakt inn da hun var bare 48 timer gammel. Hun kom inn sammen med sine søsken; 4 brødre. Det var tydelig at Bijou var den minste i familien. Hun veide bare 70 gram!

Kattefamilien ble reddet fra en landlig dyrevernorganisasjon og brakt inn for umiddelbar behandling ved «The National Kitten Coalition», en redningsgruppe fra Gainesville, Virginia i USA.

1

Når Bijou havnet hos «The National Kitten Coalition», ble hun tatt vare på av Susan Spaulding.
Susan fortalt at hun spesialiserer seg i å ta vare på foreldreløse kattunger, og kattunger med spesielle behov… og en og annen valp!

2

En av Bijous brødre overlevde dessverre ikke, da de var i ekstremt dårlig forfatning når de ble plukket opp. Resten av flokken stabiliserte seg, og fortsatte å vokse.

3

Mens brødrene hennes ble større og større, virket det som Bijou hadde sluttet å vokse på 110 gram. Til slutt begynte vekten hennes å klatre, noe Susan kjempet veldig hardt for å hjelpe til med.

[adsense2]

 

4

Bijou vil alltid være en liten «mikro-katt», men denne historien viser at tid og krefter kan snu en dårlig situasjon til det bedre.

5

Bijou er nå 10 måneder gammel. Hun er fortsatt veldig liten, og hun vil mest sannsynligvis veie 1-2 kilo resten av livet sitt.

«Hun er frisk og lykkelig nå, og vil være tilgjengelig for adopsjon, så fort hun er sterilisert.» sier Susan.

Del den fantastiske innsatsen til «The National Kitten Coalition» med vennene dine på Facebook!


 

 

Lik oss på Facebook