Han setter opp kamera i skogen og tar bilder av en fremmed hund. Så innser han at hun trenger HJELP!

Forholdet mellom en hund og eieren dør aldri. Etter en farlig hendelse som førte til at begge hundene hennes stakk av, prøver en kvinne å se på den lyse siden av ting.

Innbruddstyver brøt seg inn til Jackie Perdue en kveld, og jaget bort hundene Zoey og Coco mens de var der. Hun lette desperat etter de, og kontaktet lokale nyhetskanaler for å få hjelp.

«Hun ville bare være sammen med meg.» sa Perdue og henviste til Zoey.

Mens Perdue var på jakt etter hennes to beste venne, gjorde en mann ved navn Jack Mcinerney en utrolig oppdagelse.

For fire år siden hadde Mcinerney satt opp kameraer i en dal i Mira Mesa, California, for å dokumentere dyreliv. Da han gikk gjennom opptakene nylig, oppdaget han en hardt skadet hund som dro bakbena etter seg når hun gikk.

Det viste seg at han hadde funnet Zoey, en av Perdues bortkomne hunder.

[adsense2]

 

Selv Mcinerney, som hadde de beste intensjoner, skremte Zoey bare han nærmet seg henne. Hun dro seg selv bort hvis han nærmet seg. Mcinerney brakte med mat til hunden. Han viste opptakene til en venn, som raskt kjente igjen Zoey som Perdues kjæledyr, etter reportasjene på de lokale nyhetene.

«Mirakelet skjedde fordi det snart er jul.» forklarte Mcinerney. «Og dette er en kul historie fordi denne hunden definitivt er en overlever, hvis du skjønne hva jeg mener.»

Han sa at han håpet at hunden til slutt ville få hjul på bakbena.

«Denne hunden ønsker å leve!» sa han.

Nå som Perdue vet at hunden hennes lever i en dal men sine ulidelige benskader, planlegger hun og Mcinerney å sakte men sikkert få henne med seg hjem og gi henne den legehjelpen hun trenger.

Del den sjokkerende historien hvis du håper Zoey kommer seg hjem og får medisinsk hjelp snarest mulig!
Lik oss på Facebook