Med sine siste krefter kommer hunden ut av det brennende huset. I munnen bærer den noe VERDIFULLT!

Det er ingenting som er like sterkt som en mors kjærlighet til sine barn. Det gjelder både mennesker og dyr. I den chilenske byen Temuco, oppdager brannmannskapet akkurat dette, da en hundemor nesten mister valpene sine i brannen. Disse bildene treffer oss rett i hjertet. Det hele startet med et hus i fyr og flamme.

 

hund-brann1

Flammene når høyt over huset. Når brannmannskapet kommer, er det tydelig at de trenger alle ressursene de har. Heldigvis er teamet godt trent, og får brannen under kontroll. De redder beboeren, som er heldig og kun har små skader, men når brannmennene begynner å bli ferdige, oppdager de plutselig noen ved brannbilen.

hund-brann2

En hund kommer ut av huset. I munne bærer hun en liten ball med pels: en av valpene hennes. Det ser ut til at de har klart seg bra, takk og pris.

hund-brann3

Etter hun har lagt den første valpen forsiktig ned på brannbilen, snur hun seg og går rett inn i det rykende huset. Noen øyeblikk sener kommer hun ut igjen, med enda en valp i munnen.

hund-brann4

[adsense2]

 

Flere og flere valper tar hun med seg til brannbilen. Det virker som at den er det tryggeste stedet for dem i denne situasjonen – og det har hun rett i! Når hun har fått alle fem valpene i sikkerhet, er hun utslitt. Den lille familien samler seg der, og brannmannskapet kan ikke gjøre annet enn å se på den tøffe situasjonen med tårer i øynene.

 

hund-brann5

Denne hunden har virkelig ofret livet for barna sine. Dette er hvordan en mors kjærlighet ser ut. Gjerne del denne med vennene dine på Facebook om du er enig!


Lik oss på Facebook