Hun tror hun ser en hjemløs hund på gaten. Etter en nærmere titt innser hun det UTENKELIGE!

I USA finnes det dessverre mange gatehunder. Organisasjonen Hope For Paws gjør alt de kan for å hjelpe så mange hunder som mulig, men denne redningen er virkelig noe ekstraordinært.

Det var en kvinne i Los Angeles som så den hjemløse hunden først. Hun tok et bilde og sendte det til Hope For Paws. Organisasjonen innså straks at hunden hadde et stort behov for hjelp, og bestemte seg for å gripe inn. Hun har også skilt seg veldig ut fra de andre hundene Hope For Paws har reddet, da hun ser ut som en krysning mellom en hund og en ulv.

Da hunden ble funnet, var hun alene, skitten og mager. Redningsmennene fra Hope for Paws ga henne navnet Julia.

1

Det var verre enn de først trodde. Julia var helt opphovnet av infeksjoner, blødde fra huden og hun var skremmende tynn.

Og hun så virkelig ut som en ulv!

2

Hope For Paws klarte å stenge henne inn i en inngjerdet hage, og nærmet seg forsiktig. Rundt halsen hadde hun et gammel tau som hadde begynt å råtne.

3

I begynnelsen var Julia skeptisk til mennesker. Men når de ga henne mat, aksepterte hun takknemlig. Selv om hun var så tynn og utsultet, tok hun imot maten med stor forsiktighet, for å ikke bite hånden.

4

Etter 20 minutter hadde Hope For Paws vunnet Julias tillit. De kunne sette på henne et halsbånd.

Julia virket lettet.

5

De tok henne med seg i bilen. Julias dager som gatehund var over.

6

Hun ble tatt med til en veterinær. Snart innså de hvor ille den stakkars jenta hadde det. Hun var heldig som ble funnet, ellers ville hun trolig ikke ha overlevd lenge.

7

Julia hadde alvorlig skabb og infeksjon i huden. Klørne hadde ikke blitt trimmet på lenge, om noensinne, og labbene hennes var hovne. Det så smertefullt ut å gå.

8

Hun hadde et desperat behov for et bad.

9

Når de vasket henne begynte huden hennes å blø på grunn av infeksjonene. Når all skitten var vasket bort så de hvor alvorlig infisert hun var. Stakkars!

10

Men til tross for at Julia var hardt skadd og trolig ble veldig forvirret av behandlingen hun fikk, fortsatte hun å vise hengivenhet overfor sine redningsmenn.

11

Etter badet fikk hun mat og et teppe å sove på. Julia var utmattet etter den lange dagen og krøllet seg sammen og sovnet.

12

Hun hadde en lang vei å gå. Men Julia ble sterkere for hver dag som gikk. På bare noen få dagen kunne hun spise uten problemer. Hun ble mer og mer glad i sine redningsmenn, og viste dem takknemlighet og kjærlighet hver dag.

13

Senere viste det seg at Julia ikke var noen ulvehybrid i det hele tatt – bare en vanlig hund. Hennes vakre utseende kommer fra blandingen av schæfer og sibirsk husky. Men med den uflidde pelsen sin lignet hun veldig.

[adsense2]

 

14

I dag har det gått nesten 1 år siden Julia ble reddet, og hun ser helt annerledes ut! På bildet nedenfor poserer hun sammen men Eldad Hagar fra Hope For Paws.

For en vakker hund!

15

Ingen vet hva Julia egentlig har vært gjennom, men en ting er sikkert: Hun har aldri følt seg bedre enn hun gjør i dag! Det er ikke så vanskelig å se på bildene!

Del denne artikkelen slik at flere kan lese den utrolig historien om Julia!


Lik oss på Facebook