Hun skal bare sjekke om alt går bra med datteren som sover i senga si. Da oppdager hun en inntrenger!

Småbarnsmoren Kristin fra den amerikanske delstaten North Carolina skulle bare en kjapp tur innom soverommet til datteren Addison, for å se om alt sto bra til med henne. Istedet finner hun til sin store overraskelse en inntrenger!

Familiens schæferhund Raven hadde krøpet opp i senga og lagt seg under dyna ved siden av den lille jenta. Når Kristin entrer rommet, løfter Raven hodet årvåkent med engang, for å se hvem det er. Når han innser at det ikke er noen fare på ferde, legger han hodet rolig ned på puta igjen.
Moren lister seg bort og belønner den pelskledde livvakten med litt kos og ros.

 

[adsense2]

 

Del det hjertevarmende klippet med vennene dine!

Se den utrolig søte videoen her:
Lik oss på Facebook