Deprimert 26-åring tror han får en helt vanlig julegave. Men SE når han ser hva som gjemmer seg i esken!

For tre år siden kom Peter Coukoulis hjem til sitt hus og sin familie i Florida, etter flere års tjeneste i det amerikanske militæret.

Som mange returnerende soldater, hadde Peter problemer med å tilpasse seg den sivile tilværelsen igjen, og han led av post-traumatisk stresslidelse (PTSD).

Den 26 år gamle marinesoldaten isolerte seg fra familien, var paranoid, slet med å sove og han kunne få uberettigede raserianfall.

Peters mor, Dena, så i redsel hvor plaget sønnen var av traumene etter krig og elendighet. Da fikk hun en strålende plan.

I all hemmelighet kjøpte hun en beagle-valp til sønnen, vel vitende om at hunder kan være veldig nyttige i behandlingen av PTSD.

Et par uker før jule sitter familien samlet rundt kjøkkenbordet, og Peter får overlevert en stor pakke med en stor rød sløyfe på.

[adsense2]

 

Det sekundet han åpnet pakken og så hva som var inni, brøt han sammen i tårer. I det øyeblikket skjønte han at livet hans var i ferd med å endre seg til det bedre.

«Valpen har allerede endret Peters liv; Den har gjort han veldig glad etter tre veldig vanskelige år» sier mamma Dena til Catering News Agency.

Er det ikke fantastisk hvor mye kjærlighet et kjæledyr kan gi oss mennesker?

Jeg er sikker på at Peter og den lille valpen vil knytte et ekstremt sterkt bånd til hverandre, og forhåpentligvis hjelper det 26-åringen å takle til den sivile hverdagen etter de traumatiserende krigsårene.

Del denne fantastiske overraskelsen på Facebook så flere får muligheten til å se dette!


Lik oss på Facebook