Valpen gir opp og fluene begynner å spise ham. Da innser en dyrevenn at hjertet fortsatt SLÅR!

Å behandle dyr som søppel er for meg helt uforståelig og frastøtende. Slike mennesker fortjener ingen respekt overhode. Familien vår hadde i løpet av barndommen min en hund som het Buddy, og det gjør derfor spesielt vondt i hjertet mitt når det er hunder som er i nød. Som den navnløse valpen i videoen under…

Han hadde blitt etterlatt for å dø alene. Utsultet på både kjærlighet og mat.
Heldigvis finnes det dyrevenner med hjerter av gull, som aldri nøler med å gripe inn for å redde et liv.

Når dyrevennene kommer til området, tror de det er for sendt. Den stakkars lille valpen er dekket av fluer, som allerede har begynt å spise på hans hardt skadde kropp. Ved en nærmere titt oppdager de at valpen fortsatt er i live. De innser da at valpen kan reddes, og de handler umiddelbart.

Valpen fikk navnet Oliver, og etter denne redningsaksjonen kunne han begynne på den lange veien tilbake til livet. Det tok til, men til slutt var valpen tilbake med full kraft.

Når jeg ser forvandlingen fra før og etter disse menneske fant han, blir jeg helt varm inni meg. Han er nesten ikke til å  kjenne igjen!

[adsense2]

 

Del denne artikkelen med vennene dine og gi disse redningsmennene en skikkelig applaus. Det synes jeg virkelig de fortjener!
Lik oss på Facebook