Han spør hunden om han er klar for å dra til kennelen. Svaret? Jeg ler så tårene triller!

Sibirsk Husky er en populær hunderase. Det er en hund som trives godt i et kaldt miljø, og som gjerne trekker en tung slede sammen med andre hunder. Det er en hund som krever mye, og er derfor ikke egnet for førstegangseiere av hund.

En husky er med andre ord en hund som krever mye mosjon og trening. Og de elsker å være utendørs. Men alle hunder er ikke like. Ta hunden Blaze for eksempel. Han elsker å være inne sammen med eierne sine. Og Blaze legger ikke skjul på hva han føler når han får beskjed om å legge seg i buret sitt, slik at de kan dra til kennelen.

[adsense2]

 

Blaze ønsker absolutt ikke å dra til kennelen. Han ligger på gulvet i gangen og er generelt lat. Hundens reaksjon er latterlig komisk!

Se selv i videoen her!
Lik oss på Facebook