Paret bekymret seg for at adoptivsønnen ikke skulle trives. Så møter han familiens hund!

Mange fosterforeldre mener at det kan være vanskelig, men veldig vakkert og meningsfylt å ta inn et fosterbarn. Når barnet kommer inn i et nytt hjem blir foreldrene ofte bekymret for at barnet ikke vil trives.

For dette paret var det nettopp det som var skrekken. Men da bestemte moren til kvinnen seg for å gjøre noe for å gi sitt nye barnebarn den beste barndommen noen kunne drømme om.

Når paret bestemte seg for å adoptere den 11 måneder gamle gutten Buddy, visste de at de hadde en vanskelig jobb foran seg.

Kvinnen i paret, ved navn Kari, sier at adopsjon er det beste som har hendt henne – og kanskje har hun sin egen mor å takke for det.

1

I flere måneder hadde den kommende bestemoren Sandy ønsket seg noen å ha i sin nærhet. Hun skaffet seg derfor en australsk labradoodle, som fikk navnet Reagan.
Når hunden var 11 måneder gammel kom også den lille adoptivsønnen Buddy inn i familien.

2

Så fort de to møttes hadde en livslang kjærlighetshistorie allerede blitt skrevet.
Mamma Kari opprettet en Instagram-konto for å vise frem de to sammen – og bildene taler for seg.

3

Buddy og Reagan er uatskillelige. De sover, ser på TV, leser bøker og leker sammen. I februar fyller de 3 år begge to, og man skal ikke se bort fra at det er anledningen for en stor fest.

4

Over 150.000 mennesker følger Buddy og Reagans kjærlige vennskap på Instagram, og venneparet må være noe av det søteste vi har sett.

[adsense2]

 

Det er få dyr som kan skape like sterke bånd til mennesker som det hunder kan. Deres lojalitet, kjærlighet og unike personligheter gjør dem virkelig til mennesket beste venn. Reagan og Buddy er et nydelig eksempel på hvordan ting kan forbedres med kjærlighet.

5

 

For en hjertevarmende historie! Vær snill og del denne artikkelen med vennene dine på Facebook for å spre Buddy og Reagans utrolig vennskap!


Lik oss på Facebook