Huset brenner ned til grunnen. 24 timer senere ser naboen noe som BEVEGER seg i asken!

Tenk deg at det brenner i skogen rundt huset ditt, og at flammene bare kommer nærmere og nærmere. Du vet ikke om brannmennene kommer til å lykkes i å slokke brannen, og plutselig skjønner du at du må flykte med familien din. Akkurat det skjedde med familien Holmes. Denne historien har heldigvis en lykkelig slutt – og et budskap som er viktig å få fram. Du kommer til å skjønne det når du leser hva som skjedde. Det fikk hvert fall meg til å tenke.

En stor brann brøt ut i skogene i Tennessee i USA, hvor Rob Holmes bodde med familien sin.

Familien hadde vært fanger i huset sitt i flere dager, og kunne bare se på hvordan flammene kom nærmere og nærmere.

Plutselig var flammen over dem, og de forsto at de var tvunget til å flykte fra hjemmet som de hadde bodd i i flere år, skriver The DoDo.

– Det var som om helvetet brøt løs. Trærne rundt huset falt sammen, og strømledningene hang over innkjørselen vår, forklarer Rob Holmes, faren i familien.

Heldigvis lyktes hele familien i å flykte, og de fikk med seg sine fire hunder og en katt. De reiste til en nabo, og senere dro de til et hotell, hvor de endelig var i sikkerhet.

brann1

Men det var vanskelig å trøste datteren, som gråt hele natten. De hadde nemlig vært nødt til å forlate ett dyr: familiens gris, Charles.

24 timer senere ble alt forandret.

[adsense2]

 

 

Først fikk Rob en telefon som var veldig trist: hele huset hadde brent ned. Men midt i alt det triste, kom naboen med en gladnyhet:

Grisen Charles var i live!

Familien reiste så fort de kunne til det nedbrente huset deres, hvor de så Charles som lå i aska.

– Jeg kunne nesten ikke tro mine egne øyne da vi kom dit. Charles hadde lyktes i å grave seg ned i jorda og på et eller annet vis klart å overleve, sier Rob.

 

brann2

Charles ville først ikke spise, og var veldig dehydrert etter brannen. Han hadde til og med brent seg. Familien samlet seg rundt ham slik at han kunne føle seg trygg. Så fikk han vann slik at han kunne få tilbake kreftene sine.

brann3

Så tok de han med til en veterinær, slik at han skulle få den hjelpen han trengte. Familien Holmes vet ikke hvor lenge han må være der, men Charles blir bedre for hver dag som går.

– Vi forlot alt det materialistiske, men vi har igjen det viktigste av alt: livene våre, sier Rob om hendelsen.

 

brann4

For en lykkelig slutt! Gjerne del denne med vennene dine på Facebook!


 

 

 

 

Lik oss på Facebook