Gravid pitbull nekter å føde valpene sine. Så ser dette paret ultralydbildene og tar en avgjørende beslutning!

Chris og Mariesa lever for hundene sine. Faktisk har de hele huset fullt av hunder. Alle er reddet fra ulike krisesentre og har fått et nytt hjem hos familien.

Selv om de allerede har hendene fulle med alle hundene hjemme, ønsket de å redde en til. De hadde ikke forventet at hunden de reddet skulle bety et så stort tilskudd til familien.

Pitbullen Storie var nemlig gravid.

Når Chris og Mariesa så Storie, ble de umiddelbart betatt. Hun var gravid og skulle føde når som helst, og det dyrevennlige paret fikk vondt av tanken på at hun skulle starte en familie uten et ordentlig hjem.

En ultralyd viste at Storie ventet 12 valper. Chris og Mariesa skjønte at det ville bli mye arbeid, men samtidig klarte de ikke å la de bli. De bestemte seg for å ta med Storie hjem, slik at hun kunne ha et trygt hjem under fødselen, og den første tiden med nyfødte valper.

1

De ga henne et trygt og rolig sted, hvor hun kunne slappe av og gjøre seg klar til fødselen som skulle finne sted i løpet av neste uke. Men det skulle gå mye fortere enn det.

Bare noen timer etter at paret fikk med seg Storie hjem, fødte hun alle sine 12 valper.

2

Det var som om hun hadde ventet med å føde til hun endelig var komfortabel i et skikkelig hjem hvor hun kunne slappe av. Så kom valpene umiddelbart.

2 uker senere åpnet valpene øynene – se hvor utrolig søte de er!

3

Alle de 12 valpene har nå fått nye, egne hjem og mammaen Storie fikk seg et hjem for resten av livet hos Chris’ bestevenn Ryan. Så nå kan Chris og Mariesa hilse på henne når de vil.

[adsense2]

 

En fantastisk historie med en nydelig avslutning.

Vær snill og del denne artikkelen med vennene dine hvis du også mener at alle hunder fortjener er godt hjem!
 

Lik oss på Facebook