Denne motorsyklisten så et forlatt bur i veikanten. Det som var inni fikk meg til å gråte!

Som dyrevenn er det lite som gjør meg så forbannet som når jeg hører om dyremishandling og forlatte dyr. Derfor er det kanskje ikke noen overraskelse at jeg elsker videoer av dyr som blir reddet fra forferdelige situasjoner.

Bret Winingar og sønnen Zach var ute og kjørte tur på motorsyklene sine i Little Rock, Arkansas i USA, da de la merke til noe veldig merkelig: Et gammel, forlatt bur – midt på et jorde ved siden av veien. Heldigvis bestemte de seg for å stoppe og undersøke det nærmere.

1

Til deres store skrekk, finner de en livredd hund i det forlatte buret. Hunden var ekstremt underernært og skadet. Et hul i buret indikerte at hunden hadde prøvd å bite seg ut.

2

De kjørte umiddelbart hjem og parkerte motorsyklene. De hoppet i bilen og kjørte til nærmeste butikk for å kjøpe hundemat. Deretter kjørte de tilbake til den forlatte hunden.

3

De tok med seg hunden i bilen og ga henne navnet Charlie Bravo.  Hun var rask med å vise sin takknemlighet for redningen.

4

Når de kom hjem vasket de hunden, og klippet klørne. Deretter tok de med seg Charlie til en veterinær.

5

Dyrelegen konkluderte med at Charlie var omkring 8 måneder gammel, men det var uvisst hvor lenge hun hadde vært forlatt i buret. Ut i fra sårene og flekkene på kroppen hennes, tippet Bret at hun hadde vært der i en måneds tid.

6

Historien om Charlie Bravo spredte seg raskt på Facebook. Plutselig kom det inn donasjoner fra snille sjeler rundt omkring, som ønsket å dele veterinærutgiftene med Bret.

7

Bret og familien planlegger å gi pengene som ble til overs til ulike veldedighetsorganisasjoner, så vel som at de ønsker å sette opp et fond for dyr som reddes; «Charlies Angels»

[adsense2]

 

8

Bret – som i utgangspunktet ikke hadde tenkt å beholde Charlie – klarte ikke å få seg selv til å gi henne fra seg. Nå har ytterligere tre reddede hunder flyttet inn, og Charlie har kommet seg etter skadene.

9

Del den nydelige historien med alle venner og dyreelskere!


Lik oss på Facebook