100 hester er strandet på en øy og venter en sikker død. Så dukke DISSE 7 damene opp!

En flokk på ca 100 hester var strandet på et lite stykke land som ble oversvømmet etter en forferdelig storm i en landsby i Nederland. 19 hester mistet livet som følge av drukning og utmattelse. De overlevende hestene var strandet i tre dager!

Hestene ble matet av brannmenn og dyre-aktivister, i et forsøk på å gi de mer styrke. Det første redningsforsøket ble gjort med båt, men det var ikke særlig vellykket da båten satte seg fast i sanden. De fikk likevel reddet omkring 20 hester og de fleste føllene.

I mellomtiden ble situasjonen bare verre og verre for hestene som fortsatt var strandet.

På den tredje dagen ble hestene reddet på en veldig bemerkelsesverdig måte. En annen storm nærmet seg området og noen skrev et innlegg på et internettforum.

I innlegget etterlyste de erfarne ryttere som ikke var redd for vann. Tanken var at disse rytterne skulle møte opp neste dag og gjøre et siste forsøk på å redde de stakkars hestene.
Det var da noen kvinnelige ryttere responderte…

En kvinne ved navn Norma Miedema opprettet en gruppe kalt The Netherlands Horse Rescue. Denne gruppen besto av 7 modige kvinner, som møtte opp dagen etter på og risikerte livene sine for hestene.

[adsense2]

 

Se den utrolige redningsaksjonen i videoen under!
Lik oss på Facebook