Det de har gjort mot denne pitbullen er grusomt! Hvor onde kan mennesker være?

Alle hunder trenger kjærlighet og trygghet. Det som pitbulltispa Gwen har opplevd er alt annet enn et kjærlig hjem: Dyrevernsaktivister fant Gwen på et område hvor hundekamper foregikk i Texas (USA) – sammen med 14 andre hunder. Alle dyrene var i tragiske helsetilstander når de ble funnet, men Gwen var så ille at hun tok pusten fra de som fant henne.

pit1

«Vær så snill, vi må hjelpe denne hunden» sa Madeline Yeaman forskrekket til kollegene sine på dyrevernorganisasjonen SPCA of Texas da hun så Gwen. Hunden hadde blitt bundet fast til en gammel bil i kjettinger. Hun satt der helt utslitt og dehydrert – uten beskyttelse fra de sterke solstrålene. Da hun endelig fikk hjelp var det like før Gwen kollapset. «Hun orket ikke å bevege på seg,» forteller Madeline. «Hun klarte ikke å reise seg opp.»

pit2

Madeline skjønte at Gwen var døden nær og at hvert sekund var viktig for å kunne redde livet hennes. Tispa ble umiddelbart tatt med til en veterinær i organisasjonen, som ble sjokkert når hun undersøkte Gwen og fant ut at hun nesten ikke hadde noe blod i kroppen. Gwen fikk blodoverføring og legene kjempet for å redde livet hennes.

pit3

Heldigvis responderte hun på blodoverføringen og pitbullen kviknet til. Under nøye overvåking av veterinæren så ble Gwen sakte men sikkert frisk igjen. Sårene på huden ble behandlet og kunne begynne å gro.

pit4

Omsorgen Gwen fikk på SPCA gjorde mirakler for henne: hun la på seg to kilo etter bare en uke, og etter kort tid fikk hun livsgleden tilbake. Når hun fikk være fri på gressplenen så ble hun overlykkelig, og løp og hoppet av glede.

pit5

Alle i organisasjonen ble veldig glad i Gwen, så etter 47 dager med intens behandling og omsorg var det vanskelig å gi fra seg den nydelige pitbullen til adopsjon.

[adsense2]

 

 

pit6

Men heldigvis kom Gwen til en snill og god familie som hadde mye kjærlighet å gi. I følge sykepleieren Emily har hun kommet godt overens med tispa Gracie og med de fire kattene. Hun er så tillitsfull og snill at Emily og mannen til og med lar henne få komme opp i sengen til babyen i huset.

 

Gwen har funnet himmel på jord. Etter smerten hun ble påført av hundekampene, så er det vel fortjent. Her kan du støtte SPCA ved å gi en donasjon for det fantastiske arbeidet de gjør.


Lik oss på Facebook