Gjør hunden din noen av disse 9 tingene? Da betyr det at han ELSKER deg!

Hvordan vet du om hunden din elsker deg? La oss se litt på tegnene.

Vi kan aldri være helt sikre på hva de firbente vennene våre tenker. Noen ganger er det som om de snakker klart og tydelig, men andre ganger er det umulig å forstå hva de prøver å oppnå med oppførselen sin.

Noen ganger virker det åpenbart at hunden har et kjært forhold til eierne sine, men i andre tilfeller kan det virke som om hunden bare er der for maten. Så hvordan kan man egentlig fastslå hva hunden vår føler om oss?

1

Sjekk ut denne listen. Hunden din elsker deg hvis han/hun…:

1. Slikker ansiktet ditt.
Ja, mange synes det er ekkelt – men hundene vet jo ikke det. De vil bare stelle deg, og det er et tegn på kjærlighet. Det er et tegn på intimitet som bare oppstår når hunden føler et sterkt bånd til deg.

2. Pleier deg når du er syk eller skadet
De prøver i det minste å pleie deg. Slikking er noe hundene har fra ulvene. De slikker sårene til hverandre for å prøve å helbrede det. Så hvis hunden din slikker mye på deg når du er syk, eller slikker på bestemte plasser hvor du har sår eller kutt, er det et tegn på at den prøver å helbrede deg.

3. Deler lekene sine med deg
Hvis hunden din kommer løpende til deg og gir deg en av lekene sine, kan det være et tegn på at den har lyst til å leke – eller så kan det bety at han bringer deg en gave. Dette gjør de for å vise kjærlighet og for å anerkjenne deg som sin «leder».

4. Koser etter å ha spist
Mat er den ultimate motivatoren for hunden din, enten du trener han til å gjør triks, eller bare tilbyr en premie for god oppførsel. Hva hunden gjør etter han har spist viser hva hans neste prioritet er etter mat. Om han kommer å koser rett etter middagen sin, betyr det at det er deg!

5. Sover i sengen din
2
Lar du hunden sin sove i senga? Folk er lidenskapelig engasjert på begge sider av den diskusjonen, men det som ikke kan debatteres er hvor mye det betyr for hunden. Hvis hunden din prøver å få tilgang til senga, og sovner i nærheten selv om du ikke gir han tillatelse, så betyr det at han er lojal og dedikert til deg. Alltid.

6. Følger etter deg
Det forrige punktet gjelder ikke bare for senga og sengetid. Hvis hunden din følger etter deg rundt omkring i huset mens du f. eks. gjør husarbeid, prøver han bare å holde «flokken» sammen. Hunder trenger ikke alene-tid slik vi voksne gjør, så hvis hunden din elsker deg vil han være med deg hele tiden.

[adsense2]

 

7. Gjesper når du gjesper
Smittsomme gjesper er for oss mennesker et tegn på empati. Det er ikke noe annerledes med hunder, men hvorfor? Hunder ble avlet av mennesker for å kunne lese og instinktivt forstå sine eiere. Så hvis hunden din gjesper når du gjesper, er det et sterk indikator på at han elsker deg.

8. Er rolig når du drar
Nei, panikk når du skal forlate hunden din er ikke et tegn på kjærlighet, men separasjonsangst. En hund som får panikk når eieren er i ferd med å forlate den, ønsker ikke å være alene. Men hva om hunden er helt rolig? Da har den full tillit til deg, og er helt sikker på at du kommer tilbake.

9. …men går berserk når du kommer tilbake
Når du kommer tilbake etter å ha vært borte derimot, det er da du vil at hunden skal gå berserk. Hvis hunden din er hoppende glad for å ha deg tilbake, er det en av de mest soleklare indikatorene på at han eller hun elsker deg.

3

Så hva er dommen? Elsker hunden din deg like mye som du elsker han/hun? Vi tipper at svaret er ja!

Del denne med alle hundeeiere og hundeelsker du kjenner!


Lik oss på Facebook