De lar fanger ta seg av mishandlede hunder. Men INGEN var forberedt på det utrolige resultatet!

Hjemløse hunder og innsatte kan ha mer til felles enn hva man tror. Denne inspirerende dokumentaren, ”Dogs on the Inside”, viser hva som skjer når fanger får sjansen til å ta seg av forlatte og mishandlede hunder. Resultatet er ikke mindre enn fantastisk.

Sammen bygger de opp en tillit og respekt for hverandre, samtidig som de jobber mot en ny sjanse i livet. I løpet av tiden de er sammen oppdager fangene sider ved seg selv som de aldri trodde fantes. Hundene hjelper fangene med å forberede seg til livet utenfor fengselet, samtidig som hundene får den kjærlighet og nærhet som de har savnet så lenge.

[adsense2]

 

Det sies at mennesker som aldri har elsket et dyr har en uoppdaget del av sjelen. Beviset finnes i denne videoen; vi kan nesten se hvordan de innsatte utvikler seg takket være vennskapet med hundene.

Vi kan lære mye av dyrene, og det finnes ingen tvil om at de kan gjøre oss alle til bedre mennesker. Del dette om du er enig!
Lik oss på Facebook