Mamma forteller kakaduen at han ikke får gå ut. Reaksjonen? Jeg ler så tårene triller!

Eric legenden lever opp til navnet sitt, han er en levende legende. Den gale oppførselen hans ga han tittelen, og når du ser han i action i denne filmen så kommer du til å forstå hvorfor han har fått navnet!

For det første så er Eric en kakadue. Rasen er kjent for å være høylytte, men Eric tar det hele til et nytt nivå! Han hyler og skriker når det ikke går hans vei og det er nettopp det som skjer i dette klippet. Den vakre lille fuglen ser frem til sin daglige tur, men regnværet forstyrrer planene hans. Når mammaen hans sa at de måtte bli inne så flippet han helt ut.

Han klarte ikke å beholde roen, så Eric tok mynter og kastet dem fra hyllen med nebbet, en etter en. De ramlet høylytt på gulvet, og uansett hvor mange ganger eieren hans kjeftet og advarte ham om å slutte, så bare fortsatte han! Han trampet vilt frem og tilbake og gjorde et stort opprør mot mammaen.

[adsense2]

 

Eric er definitivt den mest underholdende kakaduen i hele Australia, der hvor han bor sammen med sin beundrede mor og far.

Alle Eric The Legend videoer er morsomme, så ta en titt på resten om du vil se mer av hans episke raseriutbrudd og legendariske oppførsel. Han gjør alltid opprør mot noe, om det er å kaste brokkoli på gulvet, kjefte på lokale fugler og familiens hund, eller skremme katten til naboen.

Se selv i videoen under:

Del gjerne denne artikkelen med vennene dine på Facebook!
Lik oss på Facebook