Han ville bare bade i sjøen. Men når han kom opp fra vannet, oppdaget han noe GRUSOMT!

65 år gamle Ibrahim Fwal lever et rolig liv i den italienske byen Carrara, men det var noe som manglet. Derfor bestemte han seg for 3 år siden, for å adoptere en hund.

Ibrahim har alltid vært glad i dyr, så han bestemte seg for å oppsøke den lokale dyrevernorganisasjonen for å finne seg en kompanjong.
Der møtte han er schæferhund, bare noen få måneder gammel. Ibrahim ble forelsket med en gang.

1

Han ga sin nye firbente venn navnet Rocky, og før han visste ordet av det er de to bestevenner.

Rocky var en ekstremt elskende hund som alltid passet på at han ikke mistet eieren sin ut av syne.
Ibrahim behandlet hunden som om det var sønnen hans, og tok han med seg overalt, til og med på stranda.

En varm dag var de to på stranda, og Ibrahim bestemte seg for å ta en dukkert. Når han kom opp fra vannet oppdaget han at Rocky var borte.

2

I full panikk begynte han å lete overalt og ropte etter hunden sin, men han fikk ingen respons. Det var ikke et eneste spor etter Rocky heller.

Ibrahim fikk høre fra en person på stranda at han hadde sett en hund bli lurt med bort av en gruppe fremmede folk, noe som dessverre er alt for vanlig.
Ibrahims hjerte var knust og han fant ikke sjelero da han konstant tenkte på at hunden hans hadde blitt stjålet.

3

3 år gikk og Rocky ble voksen. Ingen vet hva han måtte gå gjennom i denne perioden, men mest sannsynlig klarte han å stikke av fra de som stjal han, eller så ble han bare adoptert bort igjen. Han ble i alle fall adoptert igjen av en ny familie fra byen Salerno.

Rocky var dog en rastløs sjel, som stadig vekk prøvde å stikke av. Den nye familien hans satte derfor på han et halsbånd med telefonnummer sitt på.

4

Rocky forble seg selv lik, men det var ikke bare å stikke av fra familien han hadde planlagt. Han hadde et spesifikt mål også. Han ville finne den gamle eieren sin.

Over 640 kilometer separerte Ibrahim og Rocky, men han var fast bestemt på å finne tilbake til hjemmet sitt. Etter 40 kilometer ble Rocky funnet i byen Pisa, med utslitte labber.

5

De som fant Rocky la merke til telefonnummeret på halsbåndet. De ringte familien, som bekreftet at det var deres hund. Men så oppdaget de en tatovering på Rocky. Tatoveringen fikk han da han bare var en liten valp, og skulle vise seg å være nøkkelen til skjebnen hans. Den førte han nemlig tilbake til sin favoritteier.

[adsense2]

 

Etter 3 år og over 640 kilometer, fant Rocky til slutt veien tilbake til Ibrahim, mannen som aldri kunne glemme ham.

«Jeg kunne ikke tro det» sier Ibrahim.

«Når det dukket opp en bil med Rocky som passasjer, og han hørte stemmen min, ble både schæferen og jeg overveldet av lykke».

Den første følelsesladede gjenforeningen etter så lang tid borte fra hverandre er noe vi bare kan forestille oss. Kjærlighet er en følelse som overkommer de vanskeligste utfordringer, og Rockys hengivenhet og lojalitet gjør meg rett og slett målløs!

Denne hunden har virkelig gjort seg fortjent til navnet sitt. Han trosset alle odds for å bli gjenforent med sin elskede eier, og fikk uttelling for det.

Del den fantastiske historien med vennene dine!


Lik oss på Facebook