Han ville ikke at hunden skulle følge ham hjem. Da gjorde han noe som sjokkerer alle!

Gang på gang ser vi at hjerteløse folk forlater kjæledyrene sine, fordi de ikke «trenger» dem. Noen mennesker drar ondskapen enda litt lenger og sørger for at dyrene må gjennomgå forferdelige lidelser, alene og på vei mot sin sikre død.

Også eieren av denne hunden hadde en grusomt spesiell måte å bli kvitt sin tidligere kompanjong på.

1

Den greske dyrevernorganisasjonen «Tributes – From rescue to home» fikk en anonym telefon sent en kveld. Innringeren informerte de om en hund som var bundet fast til et tre på Mount Hymettus, og mest trolig hadde blitt forlatt av eieren sin. Hunden hadde ingen mulighet til å komme seg noen plass – ikke engang for å finne mat eller drikke.

Tributes tok umiddelbart tak, to dyre-aktivister dro ut for å lete etter hunden. Klokken var 3 på natten og det var kaldt når de omsider fant hunden.

2

Dyre-aktivistene så noe hvitt gløde i mørket: Det var et øynene til en livredde og utmagrede hunden Tool. Han var allerede for svak til å bjeffe eller gjøre noe som helst for å få oppmerksomhet. De fikk løs hunden og tok han umiddelbart med til et krisesenter.

3

Etter 3 uker med omsorg, ble Tool langsomt bedre. Tomheten i øynene hans forsvant. Han var heller ikke den yngste på krisesenteret lengre. Det visste de ansatte fordi Tool hadde en mikrobrikke som ga de opplysninger om alder, navn og eier.

[adsense2]

 

4

Det viste seg at Tool egentlig het Toby. Han var en jakthund, som den forrige eieren hadde betalt store penger for i utlandet.

5

Nå har Tools lykke omsider snudd og han er på bedringens veg. Sammen med en annen hund ble han adoptert fra greske dyrevernorganisasjonen, av en tysk hundeelsker tok tok de med til Duisburg.

6

Se redningsaksjonen og bildene av fine Tool og hans bestevenn Cosette i videoen under:

Den nå 10 år gamle hunden har kommet så langt at han faktisk ser yngre ut nå, enn han gjorde da han ble reddet.


Lik oss på Facebook