En lurvete hund ble funnet i skogen. Men det dyrelegen finner under pelsen sjokkerer ALLE!

Det finnes mennesker som skaffer seg hunder selv om de egentlig ikke bør. De vet ikke eller bryr seg ikke om hvordan man skal ta vare på et husdyr. Heldigvis finnes det også mennesker som kan adoptere hundene som har hatt det kjipt, og gi dem et helt nytt liv.

Reddit-brukeren babyinatrenchcoat fikk se et bilde av den forlatte hunden Kingsley og ble forelsket. Takket være henne, fikk denne utrolige lille hunden et helt nytt liv og en ny sjanse til å kjenne på gleden. Og for en forskjell det ble!

Les hele historien nedenfor, med Kingsleys nye eiers egne ord.

«Kingsley ble funnet bundet til et tre ute på landet. Han hadde blitt forsømt, slått og sulten. Pelsen hans var så flokete og full av klumper med floker, siden han ikke hadde blitt børstet.»

kingsley1

«Etter at de børstet ham, fant de masse sår på kroppen hans. Noen var gamle arr, og noen var nye og fortsatt blodige. Jeg kan virkelig ikke forstå hvordan noen kan slå en schnauzer på 7 kilo. Jeg håper de havner i helvete.»

kingsley2

«Når pelsen var borte, kunne de se hvor mager han var. Han hadde blitt så dårlig behandlet at han nå var redd for mennesker. Men når jeg så dette bildet av ham ble jeg forelsket. Jeg visste at jeg måtte redde ham.»

kingsley3

«Den kvelden adopterte vi ham 🙂 »

kingsley4

«Den første måneden i hans nye hjem. Så mye å øve på. Han måtte bli komfortabel (han hadde aldri vært på innsiden av et hus), trene på å ikke bjeffe, trene på å bli trygg med oss (han ble vant til meg, men ble redd da mannen min nærmet seg), og bli vant til bilturer med mer. Han visste ikke en gang hvordan han skulle leke med lekene sine.»

kingsley5

[adsense2]

«Det lille trollet mitt! :-)»

kingsley6

«Han lærte alt så raskt! Nå har det gått to uker uten noen ulykker hjemme, og han har klart de fleste hunde-tingene som han måtte lære seg. Han elsker å kaste pinne, kjøre bil, kose, grønnsaker og laken som har vært i tørketrommelen (ja, han er litt rar).»

kingsley7

«Slik ser gutten min ut i dag 🙂 Han veger akkurat det han skal, og holder på å få tilbake den myke pelsen sin. Vi skal ta han med til en schnauzer-frisør denne måneden. Han har kommet så langt, og det har ikke vært enkelt. Men når han ligger og koser seg i fanget mitt, og forsiktig gir meg et nuss på hånda eller i ansiktet, så vet jeg hvor takknemlig han er, og at det har vært verdt all jobben.»

kingsley8

For en utrolig historie! Jeg er så glad for at Kingsley fikk en ny sjanse og fikk lære seg hvordan det egentlig er å leve et hundeliv. Alle hunder fortjener et kjærlighetsfylt hjem!

Gjerne del denne med vennene dine på Facebook!


 

Lik oss på Facebook