Verdens tristeste katt har 24 timer igjen å leve. Da blir han reddet av en ENGEL!

Det sies at katter har 9 liv, fordi de alltid greier å redde seg selv fra håpløse situasjoner. Det samme kan sies om katten BenBen. Han ble funnet på gaten i Vancouver i Canada. Ryggraden hans var knekt, han hadde flere dype sår, og blomkåløre.

Det er tydelig at BenBen har vært i kamp med et større dyr. Han ble tatt med til dyrebeskyttelsen, men veterinæren ga han en skjebnesvanger dom; Han vil aldri kunne gå igjen, og han kommer til å være avhengig av medisiner resten av livet. Dyrebeskyttelsen besluttet å avlive BenBen. Prosedyren har allerede blitt lagt inn i timeplanen av klinikken.


BenBens flaks var dog i ferd med å snu. En ansatt hos veterinærklinikken ville ikke tillate at BenBen skulle avlives. Hun og ektemannen bestemte seg for å adoptere katten.

«Vi satte oss ned med BenBen i omtrent en time, og han begynte å male, smile og kose.»

Forandringen fra verdens tristeste katt i verden var fantastisk. I løpet av den ene timen virket det som om den lille katten vokste opp på ny.
«Jeg tror han visste med engang at han var trygg hos oss» sier kvinnen som adopterte han.

[adsense2]

 

 

Det mest utrolig er uansett at BenBen nå kan gå igjen. Han kan løpe, er full av kjærlighet, glede og er i så flott form at man knapt kan tro det. Bedringens vei suppleres dog enda med en del smertestillende.

BenBen gikk altså fra å være trist, hardt skadet og døden nær, til å bli å bli en glad, kjærlig og frisk katt. Alt dette fordi en kvinne nektet å gi opp livet hans. Det kaller vi en hverdagshelt!


Lik oss på Facebook