Hundrevis gikk forbi esken på gaten. Til en mann hører et pip og åpner lokket!

Den lille chihuahuaen ble født uten frambein og ble forlatt i en skitten kartong på en trafikkert vei. Ingen stoppet for å hjelpe til. Til slutt stoppen heldigvis noen og plukket opp valpen, men når personen så at hun ikke hadde noen frambein la han henne tilbake og gikk videre. Jene, en forbipasserende så hva som hendte og ble forferdet.

chi1

Den lille chihuahuaen ble dumpet på gaten i San Francisco i en skitten kartong. Jene ser hvordan flere går forbi uten å hjelpe til. Hunser også hvordan noen plukker opp valpen, men når de oppdager at Daffodil savner frambein stapper de henne raskt tilbake i esken og går derifra.

chi2

Deffodil var heldig med at Jene så hva som skjedde. Han skynder seg fram til esken og pakker den vettskremte og hjelpeløse valpen ned i T-skjorten sin.  Hun tar først med valpen hjem med innser raskt at valpen behøver mer hjelp og tar henne med til en hjelpeorganisasjon for utsatte dyr, San Fransico’s society for prevention of cruelty to animals.

chi3

[adsense2]

 

Foruten sitt handikap var Daffodil som hvilken som helst valp – nysgjerrig, leken og veldig søt.

chi4

Daffodil var fremdeles en valp og hadde til tross for sine vanskeligheter lært seg å ta seg rundt, men det var ikke lett. Hun ville leke og løpe omkring som andre valper. Til tross for at Daffodil var liten og skulle vokse, var spesialbygde hjelpemidler så dyre at hjelpeorganisasjonen synes det var best at hun fikk lære seg å gå med rullestol med en gang.

chi5

Hjelpeorganisasjonen bestemte seg for å be OrthoPets, et firma som spesialiserer seg på å lage protester til dyr, lage en spesialbygd rullestol. Daffodil fikk da sine første steg i sin nye rullestol-vest.

chi6

Daffodil var så ivrig at hun ramlet, men det fantes mange der for å hjelpe henne og med tiden lærte hun seg raskt å ta seg rundt på sine to nye bein og fire hjul. En av de ansatte på OthoPets ble så forelsket i Daffodil at hun bestemte seg for å adoptere henne. Nå kommer Daffodil seg fram helt uhindret, og hun kan klatre opp berg og ta seg rundt som hvilken som helst hund.

Under kan du se en film om utrolige Daffodil:
DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook!
Lik oss på Facebook