Hunden får beskjed om at det er leggetid. Reaksjonen? Jeg ler så tårene triller!

Barn blir ikke alltid like begeistret når de får høre at det er på tide å pusse tennene og gå å legge seg. Mange kjenner kanskje igjen at barna motstiller seg den tidlige leggetiden og krangler seg til å få være våken litt lengre. På dette områder er enkelte hunder ganske lik barna.

Mopsen Grimley får beskjed av matmor at det er leggetid. Da begynner han å syte med engang og uttrykker sterk misnøye med at han må legge seg. Han prøver å gjemme seg bak TV-en, og tror at han kan være våken så lenge han vil så lenge han holder seg gjemt.
Når han innser at det ikke fungerer, prøver han en annen taktikk.

[adsense2]

 

Han ser opp på moren med de blanke øynene og det rynkete ansiktet sitt, i et iherdig forsøk på å sjarmere henne i senk. Det virker heller ikke.

Den neste fremgangsmåten til Grimley er å gå fullstendig amok. Han bjeffer og knurrer, og løper frem og tilbake foran moren. Heller ikke det hjalp han med å få viljen sin.
Til slutt, etter å ha prøvd alt, biter den lille mopsen eierens føtter. Selv om det er tydelig at han bare gjør det av rent engasjement og ikke sinne, er det tydelig at han verken er klar eller villig til å legge seg enda.

Se den hysteriske videoen og del!
Lik oss på Facebook