Hunden stivner av skrekk hver gang han ser menn. Helt til denne mannen redder livet hans!

Et blikk kan si mer enn tusen ord, og hunden Henleys blikk på bildene fra redningen hans skjærer rett gjennom hjertet. Henley var redd, så veldig redd.

Det var en ting som skremte han mer enn noe: menn.

Men det var nettopp en mann som skulle ta med seg Henley til sitt nye, lykkelige liv, langt bort fra elendigheten han kom fra. Henley våget dog knapt å se på redningsmannen sin.
Ingen vet helt hvordan livet til 4 år gamle Henley begynte, men da han kom til et hundehjem, i North Carolina i USA, var det ganske tydelig at han ikke likte menn. Noen må ha gjort han noe fryktelig ille.

1

Faktum var at Henley var i så dårlig forfatning at han ble satt i hundehuset. Han hadde dype merker i nakken, etter et halsbånd som hadde grodd fast i huden. Han hadde mest sannsynligvis gnagd seg av båndet han var festet til. Han var i tillegg utrolig mager og full av parasitter.

[adsense2]

 

Men Henley hadde flaks. Bare noen dager før han skulle avlives, grep personalet hos Rescue Dog Rock NYC inn, og ordnet et fosterhjem i New York til Henley.

2

Turen til New York gikk via lufta. Paul Steklenski fra Flying Fur Animal Rescue tilbød seg å kjøre ham i hans fly, spesielt tilpasset for å transportere hunder. Det eneste problemet var at Paul var en mann, og Henley ble stiv av frykt hver gang han så en mann.

3

«Det var den vanskeligste transporten jeg noensinne har gjort. Å ha en så mishandlet og så redd hund med, at du ikke engang kan trøste han før flyturen – det var den vanskeligste følelsen.» forteller Paul til The Dodo.

De løste problemet ved å få en kvinne til å bære Henleys bur ombord på flyet.

Når de landet, holdt Paul litt avstand til Henley mens han ble lastet av flyet. Paul forlot deretter flyplassen, men på avstand kunne han se hunden snu seg for å se etter han. Som om han ønsket å si takk. Paul klarte ikke å glemme det blikket.

4

Noen uker senere, bestemte Paul seg for å besøke Henley i hans nye fosterhjem. Han håpet virkelig at hunden husket hvem han var, og at han forsto at han ikke er farlig.

Det gjorde han.

Og ikke nok med det, Henley var begeistret for å se piloten som reddet han. Han forsto til slutt at alle menn ikke er onde.

5

«Nå ser han fantastisk ut. Han fikk et godt fosterhjem» sier Paul.

Henley er trygg nå. Forhåpentligvis får han snart en permanent familie som tar godt vare på han, men inntil videre er han mer enn fornøyd nok med fosterfamilien.

Lykke til lille Henley!


Lik oss på Facebook