To jegere har skutt en løve. Men se hva som kommer BAK dem!

Hvert år drar jegere fra hele verden til land i Afrika hvor de dreper tusenvis av eksotiske dyr for å kunne ta med seg et trofé som de kan henge opp hjemme i stua. Disse jegerne nekter også å innse at det er på grunn av dem at våre elskede dyr sakte dør ut.

Mange betaler gjerne tusenvis av kroner for å få sjansen til å drepe et uskyldig dyr, men hva er egentlig prisen? Om 15 – 20 år kan majestetiske dyr som løver være kun et minne.

Videoen nedenfor er ikke ekte, men er en iscenesatt video lagd av The Wool Shed Company. Til tross for det, belyser videoen virkelig denne trenden som har pågått i mange år. Denne trenden er et problem som bør stoppes.

Videoen, som utspiller seg i Sør-Afrika, viser to jegere som akkurat har skutt en løve og som poserer for det perfekte bildet sammen med dyret. Men hva de ikke hadde forventet, var hvem som dukker opp i bakgrunnen.

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne med vennene dine på Facebook om du også synes at denne trenden bør stoppes!
 

Lik oss på Facebook