Her er eldrehjemmet som redder hjemløse katter og smelter hele nettet!

Bildene fra et eldrehjem i Arizona, USA, smelter alle dyrevenners hjerter. Anledningen er hjertevarmende. Eldrehjemmet Catalina Springs Memory Care samarbeider nemlig med dyrevernorganisasjonen Pima Animal Care Center. Samarbeidet går ut på at hjemløse katter som reddes fra et miserabelt liv får flytte inn på eldrehjemmet.

Noe som innebærer et nytt, kjærlighetsfylt liv for kattene – og piggere, lykkeligere mennesker på eldrehjemmet.

eldre1

Kattungene Peaches og Turtle var de første kattene som flyttet inn på eldrehjemmet. Når de kom dit var de utsultede på både kjærlighet og mat. Noe som endret seg eldrehjemmet.

eldre2

Kattungene har fått helt nye liv, fulle av kjærlighet, mat og lek. Akkurat det livet de fortjener. Og på kjøpet får de eldre bekreftelse og nærhet som de har godt av. Noe som i følge forskere er uvurderlig for personer som er rammet av demens.

eldre3

Bildene av dyrevennene spres nå over hele nettet og smelter hjerter.

eldre4

Peach og Turtle har fått det livet de fortjener. Og de eldre har fått små babyer å elske og ta vare på. Dette er bare helt herlig.

[adsense2]

 

eldre5

Hvis ingen er allergiske og alle er med på idéen så synes jeg at husdyr på eldrehjemmet er en strålende idé. Det gir både dyr og eldre en nærhet og bekreftelse som er uvurderlig.

Del gjerne om du synes at dette initiativet bør spre seg til Norge!


Lik oss på Facebook