Den deprimerte hunden nekter å leke, så de må avlive han.Da legger veterinæren merke til noe MERKELIG!

Det er vanskelig å tro at det faktisk er folk der ute som hadde gitt opp en hund, rett og slett fordi de synes han er for depressiv å være rundt: fordi når du ser på lille Simba, er det tydelig at noe er galt og han er trist fordi det er noe feil som skjer inne i kroppen hans.

Istedet for å ta med valpen til veterinæren, bestemte de seg for å kaste han ut som søppel. Han trengte kjærligheten og støtten, men de forlot han og sa at han var en håpløs hund som fortjente å dø fordi han ikke ville være med å leke.

[adsense2]

 

Heldigvis ble Simba reddet og veterinærene la merke til at han hadde en flått på seg, og så noe merkelig. Den lille, stakkars hunden led av feber grunnet flåtten og flere andre sykdommer som hadde tappet han for energi.

Det er derfor ikke overraskende at han ikke ville leke, med den konstante feberen som gjorde han slapp og sliten. Det er vanskelig å tro at den lille engelen i det hele tatt klarte å holde seg på beina! Simba sin venn, som også var hos kennelen, var syk og depressiv han og, men heldigvis ble han og reddet.

Heldigvis klarte legene å få Simba sin helse bedre. Han er ikke helt frisk enda, men noe forteller oss at hans nye fosterfamilie vil lære han å bli sterkere, hvordan han skal leke, og hvordan han til slutt kan finne et hjem for alltid – en plass hvor noen aldri forlater han.

Se selv i videoen under og DEL denne historien om Simba med vennene dine på Facebook!


Lik oss på Facebook