Katten lister seg inn til bjørnen. Men det som skjer når de møtes får alle til å MÅPE!

Å stjele mat fra en enorm brunbjørn høres ikke ut som en god idé. Derfor ble personalet på Folsom City Zoo mildt sagt forvirret da de oppdaget at det forsvant mat fra buret til bjørnen. Svaret viste seg å være en liten, pelskledd venn.

Da personalet på Folsom City Zoo la merke til at mat begynte å forsvinne fra brunbjørnens innhenging, forsto de først ingenting. Hvem var det som kom seg inn dit gang på gang? Når de fikk se at det var en svart katt, ble de helt overrasket.

Katten hadde funnet en måte å smyge seg inn til bjørnens innhenging, for å så spise maten til bjørnen. Personalet i dyrehagen bestemte seg for å sette ut en egen matskål til katten litt utenfor, som gjorde at katten fortsatte å komme tilbake, skriver Tiphero.

brunbjorn1 brunbjorn2

Det personalet ikke hadde forventet, var at et vennskap ble utviklet mellom den lille katten og den store bjørnen. Katten vandrer bekymringsløst i bjørnens bolig, og bjørnen ser rolig på vennen sin.

Gjestene på Folsom City Zoo ble sjokkerte, og til og med urolige, da de fikk se at katten var inne hos bjørnen, men personalet forsikret dem om at de to dyrene var venner.

[adsense2]

 

Bjørnen, som heter Little Bear, og katten Sequoia deler mat og liker å ligge i skyggen. De liker til å med å kose med hverandre.

 

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne med vennene dine på Facebook!
Lik oss på Facebook