Den lille valpen får ikke lov til å være i sengen. Da setter eierne opp skjult kamera og fanger DETTE!

Husker du når du brukte å hoppe rundt i foreldrene dine sin seng når du var ung? De fortalte deg trolig at det er farlig og advarte deg mot å ikke gjøre det, så du gjorde det uansett! Det var jo sånn at når ting ikke var lov fordi mor og far sa det, ja, da ble det enda gøyere å gjøre det!

Det er ikke bare små unger som liker å hoppe rundt i sengen, men også hunder. Denne lille dachshunden i videoen under, som blir kalt Pepper, har vanligvis ikke lov til å være i eiernes seng. Men da eieren setter opp et skjult kamera fanger de den lille valpen i å gjøre det uansett.

[adsense2]

 

Den lille, hårete ballen er fylt av energi og hopper rundt i sirkler på sengen. Han blir helt opphengt i det han gjør, og det glade uttrykket på ansiktet hans forteller alt! Halvveis ut i videoklippet får Pepper også besøke av sin hundevenn, Margo. Hun hopper også opp i sengen og blir med på all moroa!

Se den søte videoen under og DEL den med vennene dine på Facebook!
Lik oss på Facebook