To små hunder begynner å krangle. Men SE reaksjonen når storesøster dukker opp!

Søskenkjærlighet er det beste som finnes – men alle som har søsken vet også hvor mye man kan gå hverandre på nervene. Det finnes alltid en ny måte å irritere sin bror eller søster på, og søsken har en tendens til å krangle om hva som helst.

Det gjelder ikke bare mennesker. I dette klippet har to hunder havnet i en krangel: kanskje om hvem som har den beste plassen i sofaen, kanskje at noen har stjålet et leketøy, men uansett hva det er så kan de helt enkelt ikke komme overens.

[adsense2]

 

Heldigvis kan man alltid stole på familiens overhode. Før eierne får tid til å gripe inn stormer nemlig storesøster fram og forklarer bestemt at ”sånn oppfører vi oss ikke i dette huset!” – da slutter de to yngre å krangle med en gang, roer seg ned og blir venner igjen.

Snakk om å sette ned foten!

Storesøster viser hvor skapet skal stå: her krangler vi ikke! Del gjerne denne søte videoen med alle dine dyrevenner.
Lik oss på Facebook