Pappaen kritiseres fordi han lar babyene være med pitbullterrierne. Her er hans svar på saken!

Pitbullterrier har alltid hatt et rykte på seg å være en aggressiv hunde-rase, derfor møttes Jared Derochey en hel del kritikk når han postet bilder og videoer på nettet av sine babyer nære hundene. For å forsikre omverden om babyenes sikkerhet delte Jared utrolige bilder som viser babyenes sterke bånd med pitbullterrierne, og bildene får hele nettet til å smelte av kjærlighet.

Når Jared Derocheys Instagramfølgere fikk se at han lar sine pitbullterrier være nære hans to gutter raste de. Mange kritiserte Jared sin måte å oppfostre barna sine på, da pitbullterrier er kjente for å være en aggressiv hunderase. Jarad mener derimot ikke at dette stemmer, og forsvarte sin beslutning gjennom å publisere bilder av barna og hundene sammen.

Bildene viser sterke bånd mellom hundene og Jarads to små gutter, og pappaen forsikrer sine følgere om at hundene aldri skulle skade babyene.

pit1

pit2

pit3

pit4

 

Pitbullterriere ble brukt til organiserte hundeslagsmål før i tiden, noe som er grunnen til hvorfor mange betrakter hundene slik de gjør idag. Pappa Jarad er en av de som vil vise at rasen ikke nødvendigvis trenger å være aggressive.

[adsense2]
Jarad mener at hundene aldri hadde kommet til å gjøre hans små gutter noe, da de elsker hverandres selskap. Hundene formes av miljøet og oppførselen til dem de vokser opp rundt, akkurat som mennesker, skriver Littlethings. Se bare de fantastiske bildene i videoen under!

DEL dette om du er enig i at hunderasen ikke er aggressive!