Ingen brydde seg når 1000 flått holdt på å ta livet av hunden. Til en helt forandret ALT!

Valpen Blossom var bare noen dager fra døden når hun ble funnet. Hun var dekket i nesten 1000 flått, som alle sugde ut nesten alt hennes blod.

Blossom hadde det ikke bra når hun ble funnet i utkanten av Aten. Hun var dekt i flått og hadde blitt plaget av mennesker. Den stakkars valpen hadde virkelig ikke en bra start på livet.

blo1

Hun hadde gått rundt i gaten i ukevis uten at noen hadde stoppet for å hjelpe henne. Hun var helt alene til en frivillig i juli 2015 endelig kom til redning.

blo2

Bortsett fra alle flåttene så hadde hun satt et tau rundt halen som gjorde at blodet ikke kunne sirkulere når hun vokste. Til slutt døde derfor halen og den var nødt til å amputeres bort.

blo3
blo4
På grunn av all flåtten Blossom hadde var hennes blodverdi så lav at hun trengte flere blodoverføringer. Det tok over en uke å plukke bort alle flåttene.

blo5

Etter at Blossom kom seg hos veterinæren fikk hun endelig komme inn til en fosterfamilie. Der lovet de som tok vare på henne at hun aldri skulle behøve å lide igjen.

[adsense2]

 

 

blo6

Etter to måneder med rehabilitering hos sin fosterfamilie fikk Blossom endelig komme til et ordentlig hjem og en familie som elsker henne.

blo7

Idag har Blossom det heldigvis bra! Du kan se hele hennes forvandling i videoen under. Ikke glem å DELE denne fantastiske historien!