Noen kastet syre i kattens ansikt. Da griper en dyrevenn inn og gjør det eneste rette!

Tommys ansikt holder på å bli helt ødelagt. Han blir reddet i siste stund.

Denne historien om Tommy gjør at jeg fikk tårer i øynene. Tommy levde som hjemløs katt. Han elsket mennesker og gikk gjerne fram og koste med folk han traff på gaten.

En dag gikk Tommy fram til feil person. Personen kastet syre i Tommy sitt ansikt, slik at ansiktet hans ble ødelagt.

Til tross tilstanden lykkes Tommy ta seg til et hus der han iblant fikk mat – den eneste trygge plassen han kjente til. Familien tok hånd om Tommy og reise til nærmeste veterinær.

Der syntes dem Tommy var i så dårlig skikk at det ikke var noen vits å redde hans liv. Men familien som tok med Tommy til veterinæren nektet å gi opp. De fant en hjelporganisasjon for katter, Milo’s Senctuary, som gjerne ville forsøke å hjelpe Tommy.

tomm1

Tommy sitt ansikt var så ille brent at han mistet det ene øyet og behøvde flere hud transplantasjoner for å reddes.

tomm2

I over en måned fikk Tommy bo hos organisasjonen der han fikk smertestillende og hjelp til å lege sine sår. Til tross for at han burde ha vanskelig for å stole på mennesker etter angrepet, spredde han sin kjærlighet til familien og personalet som reddet han.

[adsense2]

 

tomm3

Når han endelig ble bra nok til at han kunne forlate sykehuset fikk han komme til en fosterfamilie. Der fikk han den kjærligheten han fortjener, og kommer til å ha en trygg plass å bo resten av livet.

tomm4

DEL dette innlegget om du og er imot dyreplageri!