Et monster torturerte sin hund til døde. Nå står et helt land opp mot dyremishandlingen!

Pitbullvalpen gikk en tragisk skjebne i møte når hun ble bortadoptert, hun ble mishandlet hele livet. Nå hjelper vi med å fortsette å spre Does historie for å redde flere hunder fra samme skjebne.

En kvinne i Boston kjøpte en valp, dessverre kunne hun ikke beholde den og lastet opp en annonse på internet med spørsmål om noen kunne ta seg av denne fine pitbullvalpen. Hun fikk svar fra en som viste frem gode referanser. Kvinnen følte seg derfor trygg når hun ga bort valpen. Hun kunne ikke ane hvor feil hun tok.

Valpen kom til en slem mann som mishandlet hunden i hele den perioden den bodde hos ham. Når Doe ble funnet i nærheten av en lekeplass i Boston hadde hun knivsår i øyet, tungen var delt i to, bena hadde blitt dratt i så hardt at leddene hadde løsnet. Hun hadde til og med brudd i ryggraden.

doe10

Veterinæren som tok seg av Doe sa at dette ikke bare var mishandling, men tortur. Det ble dessverre besluttet at Doe aldri ville klare å leve et normalt og smertefritt liv, så etter et måltid og masse kjærlighet så fikk Doe sovne inn. Dette er en veldig tragisk historie, men som ledet til noe bra.

doe11

Historien om Doe fikk så mye oppmerksomhet at tilfellet ble kjent i hele USA og jakten på Does mishandler startet. Kvinnen som hadde adoptert henne bort forsto når hun så nyhetene at det var hennes hund det handlet om, og ble helt fortvilet. Aldri adopter bort et dyr på sosiale medier uten videre kontroll av den nye eieren.

doe12

Mannen som adopterte Doe ble funnet takket være mediaoppstyret og er fengslet og skal i retten for 12 andre tilfeller av dyreplageri.

[adsense2]

 

doe13

Oppmerksomheten har ført til at hun har fått et minnefond og flere facebooksider som retter seg mot å hjelpe andre utsatte hunder. Til tross for Does tragiske skjebne så har hun hjulpet og kommer til å fortsette å hjelpe mange hunder i samme situasjon.

doe14

Her kan du se en film om Doe:

Del for å hedre og hjelpe flere hunder som Doe!
Lik oss på Facebook