Gatehunden var dekket av svulster og nær døden. Da viser en dyrevenn at engler finnes!

Mexico City er en av de stedene som har flest gatehunder i hele verden. I følge en statistikk finnes det over en million hjemløse hunder som går omkring på gatene – som forsøker overleve, uten verken kjærlighet eller omsorg.

Hunden Boby var en av disse. Men han fikk en til sjanse i livet – takket være en dyrevenn med et hjerte av gull!

bob1

I februar 2015 så en dyrevenn denne hunden vandrende langs gatene i Mexico City. Hundens kropp av dekket i svulster. Sårene var åpne – og hans skrøpelige kropp var i ferd med å gi opp. Personen som så han kjente hvordan det bristet i hjertet. Hun kjente at det ikke gikk an å bare se bort – det minste hun kunne gjøre var ihvertfall å forsøke å redde hunden.

Hun tok med hunden til Dalia Gamez, en dyreretts aktivist i området, som umiddelbart tok seg av hunden og ga han navnet Boby.

bob2

Dalie tok han med til en veterinær for akutt behandling. Der viste det seg at Boby var to år gammel og at hans svulster var kreftsmittede. Han ble satt på umiddelbar cellegiftbehandling, men veterinæren og Dalia var redd for at det var for sent. At Bobys kropp ikke skulle klare behandlingen.

Men de visste at de var nødt til å gjøre et forsøk. Dyrevennene nektet å gi opp en hund som ikke hadde fått den kjærligheten i livet han fortjente.

bob3

Dalia gjorde sitt beste for å holde Boby i godt humør under behandlingen, som sammenlagt inneholdt åtte cellegiftbehandlinger under to måneder.
Det var fremdeles usikkert om Boby kom til overleve.

bob4

Da bestemte Dalia seg for å dele historien om Boby på nettet. Dyrevenner over hele verden sendte han lykke til-meldinger og kjærlighet. Om det var det som trengtes for et mirakel skulle skje vet jeg ikke, men etter det var Bobys vei til et nytt liv spikret. Han kom seg rekordraskt – og neste bilde som Dalia postet på Facebook, ja, da var han ikke til å kjenne igjen! Han var frisk, hadde begrenset kreften og forlot livet på gatene i fortiden.

[adsense2]

 

bob5

Boby sin pels vokste ut igjen og han gikk opp i vekt. Han fikk dessuten tilbake sitt glade humør og en sprudlende livsglede som smittet alle i hans nærvær.

bob6

I dag lever Boby lykkelig sammen med Dalia og familien Gamez. For en reise! Tenk at Boby var så heldig å få en ny sjanse i livet.

bob7

DEL denne utrolig rørende historien om Boby med vennene dine på Facebook!