Du tror kanskje du ser på 2 vanlige hunder – men se igjen når kameraet zoomer ut!

Kan Ralphie og Boss være verdens to største barnevakter?

Kanskje ikke, men de er unektelig kjempestore bamser. Sikkert to kjemper i barnas øyne. Ralphie og Boss er to Newfoundland-hunder som har utviklet et veldig spesielt bånd til de tre barna i familien Fisher i Long beach, California, USA.

Barna elsker å leke med dem. Men når familien så hvor store hundene kunne bli? Ja, man kan tenke seg at de ble sjokkerte.

hund1

 

Joshua og Bee Fisher bestemte seg for at de ville utvide familien. De tre små sønnene var ikke nok – så de skaffet seg to hunder også.

hund2

Egentlig ville Joshua ha en hest. Men familien bestemte seg for to gigantiske bamser i stedet. Etter en vurdering kom Joshua og Bee fram til at Newfoundland-hunder var en bra rase til en barnefamilie.

hund3

Familien Fisher adopterte først den ett år gamle hunden Ralphie i 2014. Ett år senere kom den ett år gamle Boss og plutselig var de en familie.

hund4

Newfoundland-hunder kan bli nesten 180 centimeter lange fra nese til hale, og veie nærmere 60 kilo. Og til tross for at paret hadde lest om hunderasen ble de sjokkerte når de så hvor stor de var i virkeligheten.

[adsense2]

 

hund5

Familien deler sitt liv med hundene på Instagram, og har blitt virale. Blant annet Daily Mail skriver om den store familien Fisher.

hund6

– Vi innså ikke hvor store de var før vi hentet Ralphie. Når vi først så de eldre hundene ble vi sjokkerte og begynte å le. Ralphie var som en stor kosebamse, og nå som han er voksen er han fortsatt ikke så stor som enkelte kan bli – Joshua ville ha en til og klarte å overtale meg, sier Bee til avisen.

Barna var fascinerte av hundene og størrelsen deres. Den eldste sønnen, Lenox, liker å legge seg sammen med hundene og hvile, mens treåringen Cruz heller vil leke med dem.

hund7

Joshua og Bee forteller til Daily Mail at hundene er fantastiske med barna. De er ”snille kjemper”, sier Joshua. Og de vekker definitivt oppmerksomhet.

– Det er som om de er kjendiser. Alle vil ta bilder eller klappe dem, sier familien Fisher til Daily Mail.

hund8

Her kan du se en søt film av barna og hundene. Ser det ikke koselig ut?

Dele gjerne om du også synes at Ralphie og Boss er verdens søteste barnevakter!